Nieuwe producten

Multifunctionele frequentieregelaars FR-E 800

De frequentieregelaars uit de FR-E800-serie zijn gebouwd op Mitsubishi Electric's beproefde technologie voor variabele snelheidsregeling. Deze zullen, gedurende lage jaren, een uitstekend betrouwbare werking tonen bij verschillende toepassingen met constant en variabel koppel. Ontworpen om energie te besparen en kosten te minimaliseren, brengt de FR-E800 serie : verbeteringen in kwaliteit, prestaties en voorspellend onderhoud samen in één multifunctionele omvormer.

FX5UJ voegt zich bij de MELSEC iQ-F serie!

Een nieuwe Mitsubishi CPU module, de FX5UJ, voegt zich bij de MELSEC iQ-F serie.
De CPU module is uitgerust met verschillende functionaliteiten die het gebruiksgemak bevorderen. Qua prestaties is de CPU ongeveer dubbel zo snel als de FX3U!

In een eerste fase zijn de modules enkel 230V te voeden en zijn er drie I/O-varianten. Naast de Ethernet-poort en SD slot is de FX5UJ uitgerust met een USB (Mini-B) -connector, waardoor het makkelijk is om hem met de computer te verbinden. 

RTA stappenmotoren EtherCat driven

Met R.T.A. hebben wij een compleet assortiment aan stappenmotoren en drives.
R.T.A. is een toonaangevend bedrijf in de motion & control industrie. Het is de nummer één in de markt van stappenmotoren voor Italië en de nummer drie in Europa voor de sturingen.

Lees meer ...

Actualiteiten

Onze nieuwe brochure: "Driving Innovation"

Met veel plezier stellen wij onze brochure "Driving Innovation" ter beschikking. Een brochure boordevol innovatieve oplossingen om van ieder automatisatieproject een succes te maken.

Meer info...

Nieuw : JMobile 2.8 SP1 software suite voor Exor touch pannels

Een volledige nieuw concept voor HMI programmatie, hoge resolutie graphics en gemakkelijke afstand bediening concept 


Meer informatie...

Wat is nu eigenlijk Industrial Internet of Things ...

IoT is een magisch woord die iedereen gebruikt maar wat zit daar achter ? .... Ondekt de visie van Exor die een gedetaillerde analyse maakt van deze belangrijke evolutie in de automatisatie wereld

Meer info...

Wie zijn Wij ?

Esco Drives maakt deel uit van de ESCO-groep gespecialiseerd in industriële automatisering, mechanische en elektrische aandrijvingen.

Het multidisciplinaire ingenieursteam adviseert u bij het dimensioneren en het kiezen van het beste materiaal voor uw toepassing.

Projecten beheer

Het succes van projectplanning hangt van veel factoren af. Vanaf het begin zullen onze technici met u samenwerken om te bepalen welk systeem, welke gedeeltelijke of complete oplossing met welke componenten, het meest geschikt zijn voor uw behoeften, ook vanuit economisch oogpunt. Het projectbeheerproces omvat alle stadia van ontwikkeling en zorgt te allen tijde voor transparante en veilige procedures.

Lees verder ...